Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه هنر ــ سامان سالو، کارگردان فیلم سه کام حبس، در نشست پرسش و پاسخ این فیلم در سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر تأکید کرد: فیلم‌های سینمای باید در هر قالب و ژانری خانواده را تبلیغ کنند، چراکه بدون این رکن مهم هیچ جامعه‌ای به قوام نخواهد رسید.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ اولین نشست پرسش و پاسخ سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به فیلم سه کام حبس اختصاص داشت در این جلسه سامان سالور، کارگردان ساسان سالو، تهیه کننده، محسن تنابنده، بازیگر پریناز ایزدیار بازیگر، سمیرا حسن پور بازیگر و مسعود سلامی، فیلمبردار حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه حاضران در نشست با تقاضای تهیه کننده فیلم یک دقیقه به احترام کشته شدگان هواپیمای مسافربری ایستاده سکوت کردند. سپس سامان سالور به عنوان کارگردان و نویسنده فیلم اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود موضوع اعتیاد در فیلم‌های سینمایی تکراری شده برایم قابل درک نیست؛ زیرا وقتی این درد را با این حجم در جامعه می‌بینیم دیگر گفتن واژه تکراری به هیچ وجه منطقی نیست؛ چون هر اندازه در این زمینه کار شود باز هم می‌توان در این زمینه حرف زد.نکته دیگر اینکه این فیلم به وجه‌های دیگری از اعتیاد می‌پردازد یعنی تصوری که از اعتیاد وجود دارد در این فیلم کاملا شکل دیگری داشته و ما آدم‌های با نگاه متفاوت را می‌بینیم. همچنین در این کار نگاه ویژه‌ای به خانواده شده است اما نه از آن جنس نگاه‌های که شاید در بسیاری از فیلم‌های دیگر دیده باشیم. در این فیلم می‌بینیم که زن و شوهر با وجود اینکه اعتیاد زندگی آنها را تحت شعاع خود قرار داده ولی باز هم برای نگه داشتن خانواده می‌کوشند اینکه نکته‌ای است که کمتر در فیلم‌های اجتماعی دیده باشید.

وی درباره بازی محسن تنابنده و شبهات‌های نقشش با فیلم «لامپ صد» چنین توضیح داد: به هیچ وجه بازی که از محسن تنابنده در فیلم می‌بینیم همانند آن چیزی نیست که در فیلم لامپ صد وجود دارد درباره تنابنده ذکر نکته‌ای را ضروری می‌دانم. کار کردن با او برای هر فیلم سازی فرصتی مغتنم است چون وی در فیلم نامه نویسی و کارگردانی نیز تبحر دارد همین مسئله باعث می‌شود صاحب ایده باشد و با نظرهای که به کارگردان می‌دهد بتواند به بهتر شدن فیلم کمک کند.

سالور در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: از من پرسیده می‌شود چرا حضور پلیس در فیلم پررنگ نیست این فیلم درباره پلیس و کارهایش نیست بلکه حرف آن اعتیاد و تاثیراتش در خانواده است. برای همین از اینکه بخواهم پلیس را به صورت مستقیم در فیلم تصویر کنم پرهیز داشتم. حتی در صحنه‌ای که پلیس برای دستگیری مجتبی به درب منزل وی می‌آید باز هم ما تصویر را از پشت درب گرفتیم و پلیسی را نشان ندادیم.

این کارگردان متذکر شد: خانواده مهمترین رکن در هر جامعه‌ای است اگر خانواده موفق نداشته باشیم مطمئن باشید جامعه‌ای موفق نیز نخواهیم داشت برای همین در فیلم به هر طریق ممکن سعی می‌شود خانواده حفظ شود.شاید این مسئله برای عده‌ای خوشایند نباشد اما فیلم سه کام حبس می‌خواهد بگوید تا جایی که ممکن است باید خانواده را محکمتر نگاه داشت.

سالور درباره اینکه فیلمش اولین فیلم جشنواره سی و هشتم است چنین گفت: اینکه سه کام حبس نخستین فیلم اکرانی در جشنواره سی و هشتم است برای جای خوشحالی دارد زیرا این اتفاق شاید باعث شود تعداد بیشتری کارم را دیده باشند البته از اظهار نظرهایی که تا به امروز دریافت کرده‌ام فهمیدم که اکثر مخاطبان فیلم را دوست داشته و با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که جامعه هدف سه کام حبس چه بخشی از جامعه است تاکید کرد: فیلمی موفق است که بتواند آیینه‌ای برای جامعه خود باشد زیرا وقتی تماشاگران ببینید که درد و آلام آنها در فیلم‌های سینمایی مطرح می‌شود با آن ارتباط برقرار می‌کنند. البته درباره جامعه مخاطبان این فیلم سینمایی نیز باید بگویم سه کام حبس اگر توانسته باشد به تعداد آدم‌هایی محدودی تلنگر بزند به نظر من توانسته به موفقیت دست پیدا کند. اما اگر این فیلم را افرادی ببینند که قدرت سیاستگذاری و اجرایی دارند به نظرم شاید کارکردهای سه کام حبس بیشتر هم شود.

ساسان سالور، تهیه کننده این فیلم، نیز درباره جایگاه فیلم در گیشه عمومی چنین توضیح داد: سیاوش امین پور سرمایه گذار سه کام حبس به هیچ وجه از ساخت این فیلم به دنبال دستیابی به منفعت اقتصادی نبود او می‌خواست حرفی بزند که در جامعه نیاز به بازگو شدن دارد.برای همین چندین کار این چنینی در دستور تولید دارد. ولیکن امیدوارم حضور چنین افرادی در سینما بیشتر شود تا شاهد کارهای تاثیر گذارتری در سینمای کشورمان باشیم.

محسن تنابنده بازیگر فیلم نیز درباره حضورش در سه کام حبس گفت: به واقع از بازی در این فیلم سینمای لذت بردم به ویژه از هم بازی بودن با پریناز ایزدیار. من هیچ گاه با این بازیگر کار نکرده بودم برای همین قبل از شروع فیلمبرداری تمرین‌های زیادی داشتیم او به شدت بر کارش مسلط و آگاه است.درباره سامان سالور هم باید بگویم فیلمسازی است که با او می‌توان به عنوان بازیگر ارتباط برقرار کرد برای هم گپ و گفت‌های داشتیم تا بتوانیم به بهترین نتیجه برسیم. از کار کردن با این فیلمساز بسیار خشنود هستم.

پریناز ایزدیار بازیگر این فیلم سینمایی نیز تاکید کرد: این فیلم سینمای برداشت از هیچ کاری نیست چون به عینه می‌دیدم در دور خوانی‌ها کارگردان تغییراتی را حاصل می‌کرد حتی نظرات دیگران را نیز جویا می‌شد سالور به شدت انعطاف پذیر و مسلط است برای همین کارهایش خوب از کار درمی‌آید. درباره محسن تنابنده نیز باید بگویم این بازیگر جز بهترین بازیگران این کشور است چون فکر مولف داشته و ایده با خودش به کار می‌آورد از بازی در کنارش لذت بردم و امیدوارم باز هم تکرار شود.

مسعود سلامی فیلمبردار این فیلم سینمای درباره رنگ و جایگاه آن در معنای فیلم چنین توضیح داد: در کارهایم سعی می‌کنم یک رنگ مسلط بر فیلم‌هایم نباشد بلکه تفاوت رنگ را در کارهای مختلف شاهد باشیم. این اتفاق در سه کام حبس نیز رخ داده و من سعی کردم از میزان رنگ در فیلمم بکاهم. ممکن است این سوال پیش آید چرا تا به این اندازه رنگ کمرنگ شده است جواب این نکته را در چشم‌های پوشش‌های آدم‌های پیرامون خود می‌توانیم ببینیم چون لباس‌های که به تن می‌کنیم عمدتا رنگ تیره یا خاکستری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: فیلم های سینمای فیلم سینمای فیلم سه کام حبس پریناز ایزدیار چنین توضیح ارتباط برقرار محسن تنابنده سامان سالور باید بگویم تهیه کننده هیچ وجه برای همین جامعه ای برای هم باز هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رقیه موسویان، مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی گفت: خواهران بسیجی از همان روزهای شکل گیری انقلاب همواره پا به پای مردان در عرصه‌های مختلف مجاهدات کرده اند.    وی افزود: بسیج جامعه زنان فعالیت‌های خودش را بر اساس چند محور استوار کرده است که مهمترین مبحث در فعالیت‌های بسیج جامعه زنان تشکیل تحکیم و تعالی خانواده است و مهمترین این بخش ایجاد و تشویق جوان‌ها و خانواده‌ها به سمت تشکیل خانواده و یا ازدواج آسان پایدار و آگاهانه است.    موسویان ادامه داد: در موضوع افزایش جمعیت که یکی از بحران‌های پیش روی کشور ما است و به یک مسئله ملی و مورد تاکید مقام معظم رهبری تبدیل شده، سازمان بسیج جامعه زنان آذربایجان غربی نیز طرح های مختلفی با عنوان افزایش جمعیت به استان‌ها و طبیعتاً پایگاه‌های مقاومت ابلاغ کرده است.   مسئول جامعه زنان سپاه شهدای استان آذربایجان غربی برگزاری جشن وصال گروهی برای ۴۴ زوج به منظور ترویج ازدواج آسان، برگزاری کارگاه‌های جوانی جمعیت به صورت متناوب در طول سال و ارتباط مستمر با سمن‌های فعال در حوزه خانواده و فرزند،تهیه پوسترهای سرمایه‌های زندگی و توزیع در مکان‌های عمومی و تعامل با شهرداری ارومیه و الصاق پوسترها در ناوگان عمومی، برگزاری نشست‌های تخصصی جوانی جمعیت به صورت حضوری و مجازی برای نخبگان و تجلیل از مادر بسیجی دارای خانواده خوش جمعیت در حاشیه نشست ها، انتشار ویژه‌نامه جمعیت و تعامل با گروه های درون سازمانی و برپایی جشن ازدواج آسان برای زوج های روستایی را از جمله فعالیت های این حوزه عنوان کرد.     موسویان تهیه جهیزیه و مسکن برای زوج های کم برخوردار، توزیع کتاب با مضامین جمعیت،  خانواده و فرزند آوری، پویش دیوار نویسی، برگزاری نشست‌های مجازی با هدف آموزش، پویاسازی شبکه‌های کنشگری در حوزه جمعیت و خانواده،    دیدار از مادران خوش جمعیت و تجلیل از این مادران، حمایت چهره به چهره از مادران کم برخوردار و پخش مستند «خونریزی»در پایگاه ها با هدف آشناسازی مادران از عوارض مخرب سقط جنین را از دیگر برنامه های جامعه زنان سپاه در حوزه جمعیت عنوان کرد.    وی ارائه بسته‌های محتوایی فرهنگی و آموزشی بین مادران، تجلیل از پزشکان، پرستاران و بهیاران فعال در حوزه جمعیت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع جمعیت و تببین هدف دشمن از ایجاد جنگ نرم و تغییر ذائقه سبک زندگی و اسلامی و تعامل خانواده ها به فرزند کمتر و تجملگرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج آسان و تهیه و اهدای جهیزیه به نوعروسان بی بضاعت، راه اندازی گروه‌های واسطه گری برای رفع موانع در ازدواج، راه اندازی غرفه کودکان با بهره گیری از مشاوران جوان و اسلامی در حاشیه کارگاه‌ها، برپایی پویش بر دستان مادر، تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی و فرهنگی در محلات اسلامی، برگزاری اردوهای تفریحی با عناوین مختلف مثل اردوی مادر و دختری با هدف ایجاد نشاط، تولید محتواهای مختلف در حوزه ازدواج و تجلیل از پایور خواهر دارای ۵ فرزند را از دیگر برنامه‌های جوانی جمعیت جامعه زنان سپاه عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • خانواده بافضیلت موجب تعالی جامعه می شود
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری