Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:54:06 GMT

مروری بر 15 هیات مدیره خانه سینما در پی یک انتخاب

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۲۲۶۱

مروری بر 15 هیات مدیره خانه سینما در پی یک انتخاب

با برگزاری انتخابات خانه سینما، اسامی راه یافته به 15 دوره هیات مدیره خانه سینما مرور می‌شود.

به گزارش ایسنا، عصر دوشنبه 20 مردادماه، انتخابات هیات مدیره خانه سینما با شرایط خاص کرونایی و بدون تجمع زیاد برگزار شد تا سکانداران جدید این خانه مشخص شوند. البته مدیرعامل خانه سینما همچنان منوچهر شاهسواری است و طبق اساسنامه تا یک ماه آینده که هیات مدیره تصمیم‌گیری کند مدیریت خانه سینما بر عهده اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه اسامی 15 دوره هیات مدیره خانه سینما مرور می‌شود.

دوره پانزدهم (تازه انتخاب شده)

علیرضا نجف‌زاده، روانبخش صادقی، پژمان مظاهری‌پور، محمدعلی نجفی، بهمن اردلان، آتیلا پسیانی، علی قائم‌مقامی و کامران ملکی (بازرس)

دوره چهاردهم

فاطمه معتمدآریا، کامران ملکی، مرتضی رزاق کریمی، ابراهیم حقیقی، علی قائم مقامی، همایون اسعدیان، روانبخش صادقی، سعید عقیقی و مصطفی احمدی، 

دوره سیزدهم

ابراهیم مختاری، محمدرضا مویینی، آتیلا پسیانی، کامران ملکی، بهمن اردلان، شادمهر راستین، سیدمهدی خادم حقیقت، عبدالله اسفندیاری

دوره دوازدهم 

فرهاد توحیدی، امیر اثباتی،ابراهیم مختاری، محمد سریر، مریلا زارعی، تورج منصوری، محمدرضا موئینی ( پس از آغاز فعالیت این هیات مدیره مریلا زارعی به دلیل مشغله‌ی کاری از حضور انصراف داد و به جای او سیروس الوند عضو علی البدل به هیات مدیره راه یافت) و مهدی خادم

دوره یازدهم

 محمدمهدی عسگرپور، فرهاد توحیدی، کامران ملکی،محمدرضا سکوت، محمد سریر، امین تارخ، مرتضی رزاق کریمی، ابراهیم مختاری(بازرس)

دوره دهم 

رضا میرکریمی، کامران ملکی، رویا تیموریان، محمد سریر ، محمدرضا سکوت، علی معلم، جعفر فاطمی و ابراهیم مختاری ( بازرس )

دوره نهم

 انتخابات این دوره طبق اساسنامه جدید و با پیش بینی دو کرسی ثابت برای تهیه کنندگان و کارگردانان انجام شد.

محمدعلی نجفی، غلامرضا موسوی، حمید دهقانپور، مهدی فخیم زاده، مسعود بهنام، مجید میرفخرایی، مسعود اطیابی، امیر عابدی، مهناز مظاهری و عزیزاله حاجی مشهدی ( بازرس )

دوره هشتم

 ابوالحسن داودی، رضا کیانیان، محمد حسین فرحبخش، بهرام دهقانی، مرتضی رزاق کریمی، داود رسولیان، نظام الدین کیایی و فرهاد توحیدی( بازرس )

دوره هفتم

 ابوالحسن داودی، کامران ملکی، بهرام دهقانی، علیرضا داودنژاد، امیر اثباتی، محمدرضا شریفی، نظام الدین کیایی و علی معلم

دوره ششم 

تورج منصوری، فرشته طائرپور، کمال تبریزی، نورالدین زرین کلک، جهانگیر الماسی، بهرام دهقانی، فواد نور و علی معلم (بازرس)

دوره پنجم

یدالله صمدی، امیر اثباتی، کامبیز روشن روان، بهرام دهقانی، تورج منصوری، مهدی سجاده‌چی و جمشید مشایخی

دوره چهارم

سیف‌الله داد، ابوالحسن داودی، داود رشیدی، یونس صباحی، محمدرضا موئینی، حسن قلی‌زاده، حمید رضا آشتیانی‌پور

دوره سوم

این دوره در واقع از یک دوره کوتاه پنج‌ماهه و یک دوره یک سال و نیم تشکیل شد.

هیات مدیره منتخب مرداد 73 : تورج منصوری، غلامرضا موسوی، فواد نور، محمود سماک‌باشی، عباس گنجوی، عبدالله اسکندری و فاطمه معتمدآریا

در پی استعفای عباس گنجوی انتخابات هیات مدیره تجدید شد و هیات مدیره‌ای با ترکیب جدید شکل گرفت.

هیات‌مدیره منتخب دی ماه 1373: فاطمه معتمدآریا ، منوچهر عسگری نسب، تورج منصوری، عبدالله اسکندری، محمد سماک‌باشی، بزرگمهر رفیعا ، محمد موئینی

در مرداد ماه 74 سیروس الوند و محمدعلی نجفی به جای تورج منصوری و عبدالله اسکندری به هیات مدیره راه یافتند. محمد زکریا و فواد نور هم در سمت بازرس اصلی و علی البدل کار خود را شروع کردند.

دوره دوم

 اولین هیات مدیره منتخب: اردیبهشت 1372 – مرداد 1373

عباس گنجوی، تورج منصوری، علیرضا داودنژاد، عبداله اسکندری و غلامرضا موسوی

دوره اول

شهریور 1368 تا اسفند 1371

 هیات مدیره انتصابی: منوچهر عسگری‌نسب ، عبدالله اسفندیاری، محمد مهدی دادگو، مهدی مسعود شاهی، محسن مخملباف و مهدی جمالی بحری (بازرس)

این هیات مدیره کار خود را از تاریخ شهریور 1368 شروع کرد ( محسن مخملباف عملاٌ در فعالیت‌ها حضور نیافت.) در همین تاریخ نخستین اساسنامه خانه سینما تصویب شد. در این دوره به تدریج حرفه‌های مختلف سینما انجمن‌های خود را تشکیل دادند و به خانه سینما پیوستند.

در انتهای این دوره 19 انجمن صنفی موجودیت خود را اعلام کرده بودند. در اوایل این دوره خانه سینما هنوز مکان ثابتی نداشت و جلسات هیات مدیره و اصناف به طور پراکنده در بنیاد فارابی یا وزارت ارشاد تشکیل می‌شد. در انتهای این دوره خانه سینما در محل استودیو مرکزی صنعت فیلم ایران که توسط هیات مدیره خریداری شد، مستقر گردید. این دوره سه سال و نیم طول کشید و سرانجام در روزهای پایانی سال 71 نمایندگان 19 انجمن صنفی در نخستین مجمع عمومی خانه سینما، اولین هیات مدیره انتخابی خانه سینما را برگزیدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خانه سينما انتخابات هیات مدیره ی خانه سینما هیات مدیره خانه سینما ابراهیم مختاری بهرام دهقانی تورج منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۲۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • سرمربی سایپا بار دیگر برکنار شد
  • باشگاه سایپا با سرآسیایی قطع همکاری کرد
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است